Wat kost massa-immigratie?
Welkom, gast 23-09-2020, 07:15:53 *
Login of registreer.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Stelling 1: Een discussie over de kosten van massa-immigratie is ondoenlijk  (gelezen 114538 keer)
H.Storm
Gast
« Antwoord #30 Gepost op: 5-10-2009, 10:47:41 »

Een discussie over de kosten van de massa-imigratie lijkt mij wel de moeite waard.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Enrique
Gast
« Antwoord #31 Gepost op: 5-10-2009, 11:12:26 »

Hoi Hans, groeten uit Woldere.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
sander
Gast
« Antwoord #32 Gepost op: 5-10-2009, 11:16:46 »

Het lijkt mij ook zeker zinvol om dit eens goed te berekenen. As het zo is dat de AOW niet omhoog hoeft omdat we enorm kunnen bezuinigen op dit soort kosten is dat zeker zinvol. Het is te gek voor woorden als wij langer moeten werken om mede dit soort kosten te kunnen financieren!!
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
H. Hamstra
Gast
« Antwoord #33 Gepost op: 5-10-2009, 12:18:25 »

Tja, een onderzoek is goed mogelijk (is zelfs al gedaan, in 2005, hoor je nu niemand over), maar het is nog niet helemaal duidelijk waarom de PVV dit graag wil weten. Is het slechts om aan te tonen dat moslims duur zijn (als dat al kan)? En dan, wat zijn dan de plannen? Ik zie het nut er eigenlijk niet echt van in, en de PVV slaagt er niet in om de noodzaak van zo'n onderzoek overtuigend te verkopen.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
daja
Gast
« Antwoord #34 Gepost op: 5-10-2009, 12:51:39 »

Dat kost 40000 per person. Reken maar...
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
ICT'ER
Gast
« Antwoord #35 Gepost op: 5-10-2009, 13:06:56 »

Weer belachlijk site waar zo'n gast als wilders ook geld wil verdienen met google adsense.. Schandalig weer met zo'n onzin onderzoek die al eerder meerder malen uitgevoerd is.
Men heeft echt niets te doen.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
sluiswijk
Newbie
*
Offline Offline

Berichten: 1


Bekijk profiel
« Antwoord #36 Gepost op: 5-10-2009, 13:17:56 »

Hoogstwaarschijnlijk meer dan de gemiddelde bijstand uitkering
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Jaap
Gast
« Antwoord #37 Gepost op: 5-10-2009, 13:59:38 »

Ik ben blij met het iniatief van de PVV om de kosten die te maken hebben met immigratie en intergratie boven water te krijgen. Als het de bedoeling is om te weten waar we over praten en hoe kunnen we op de kosten besparen en bezuinigen dan is dat op zichzelf ook al goed.
Waar ik een probleem mee heb is de gedachte om na gewijzigd beleid de besparingen te gebruiken om de noodzakelijke aanpassing van de pensioengerechtigde leeftijd maar weer voor ons uit te schuiven naar verdere nageslachten.
PVV u zit goed met de druk op openbaarheid van de kosten van de immigratie maar erg verkeerd met uw positie over de pensioenleeftijd!
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
karel schell
Gast
« Antwoord #38 Gepost op: 5-10-2009, 14:07:47 »

Geboren in Indonesie en volgens CBS allochtoon, ook omdat mijn vader in Indonesie geboren. Loopbaan in Nederland en vanaf 1967 in de hoge fiscale aanslag tarieven. Zou men dus ook mee moeten nemen in de kosten berekeningen. Uiteraard minus de kosten van mijn opleidingen. Waaruit maar blijkt dat een eenvoudige vraag geen eenvoudig of eenduidig antwoord oplevert. En wellicht aangeeft dat allochtonen, de overheid geld opgeleveren. Ik vermoed dat die uitkomst de heren van de PVV onwelgevallig is.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
H. Hamstra
Gast
« Antwoord #39 Gepost op: 5-10-2009, 14:53:43 »

Overigens: de kosten van de immigratie van Hongaarse vrouwen mogen ook wel eens onder de loep genomen worden.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
snorro
Newbie
*
Offline Offline

Berichten: 1


Bekijk profiel
« Antwoord #40 Gepost op: 5-10-2009, 15:15:33 »

De PVDA is toch  voor openheid aan me dikke lul alleen als het ze uit komt de hele linkse kerk en de geitewollen sokken zijn de grootste graaiers en zakkenvullers spelen elkaar al jaren allerlei dik betaalde baantjes toe.De echte pvda oftewel de gewone arbeider is allang verdrongen door salon socialisten met allerlei universitaire lul opleidingen.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
S. Konijn
Gast
« Antwoord #41 Gepost op: 5-10-2009, 15:33:11 »

Een discussie over de kosten van alcoholverslaving lijkt mij veel nuttiger.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Surinaamse verpleegster
Gast
« Antwoord #42 Gepost op: 5-10-2009, 15:44:32 »

Mijn oom heeft terminale 24 uurs zorg gehad van Surinaamse verpleegsters. De zorg, tijd, aandacht en het geduld van deze vrouwen was fantastisch. De baten van deze vrouwen is niet in geld uit te drukken. Zoiets is niet in een diagram of een grafiek te vatten.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
pvv
Gast
« Antwoord #43 Gepost op: 5-10-2009, 16:34:13 »

waar is stelling 2
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Bas Bakker
Gast
« Antwoord #44 Gepost op: 5-10-2009, 17:17:19 »

Ik ben het helemaal met de PVV eens dat er kritisch moet worden gekeken naar bepaalde demografische ontwikkelingen (massa-immigratie) die in het verleden economische, politieke en sociale gevolgen hebben gehad en in de toekomst zullen hebben.

Hulde aan de PVV dat deze partij is wil kijken wat dit op het economische vlak voor een gevolgen heeft gehad voor de Nederlandse staat en dus ook samenleving. Zonder zo een "onderzoek" als dit kunnen de baten en kosten nooit worden afgewogen en blijft het vooral een discussie op een sociaal-ethisch niveau waarbij de gevestigde orde op arrogante moralistische wijze doet alsof ze de waarheid in pacht heeft.

Deze "moralistische waarheid" is naar mijn mening voor een groot deel gebaseerd op de ethische politiek die na de Tweede Wereldoorlog is ontstaan als TERECHTE reactie op de verschrikkelijke gevolgen die de oorlog voor etnische minderheden in Europa heeft gehad. Staat en samenleving zijn het decennia lang eens geweest over de ethische houding die wij als rijk en Westers land tegenover "nieuwelingen" moesten hebben.

De tijden zijn echter veranderd. Een groot deel van de samenleving wil dat er op pragmatische wijze gekeken wordt naar de gevolgen van massa-immigratie. Wat kost het en wat levert het ons op. Ik persoonlijk vind dat op deze wijze (al moet het ethische gedeelte niet helemaal uit het oog worden verloren) de "waarheid" een stuk realistischer wordt benaderd.

Toch wil ik bij dit onderzoek een kritische kanttekening plaatsen en ben benieuwd wat andere Nederlanders en PVV'ers van deze kritische noot vinden. Het lijkt mij namelijk dat een gedeelte van de "linkse hobby's" en sociale uitkeringen, hoe nutteloos en geld verslindend ze ook zijn, terugvloeit in de Nederlandse samenleving en staatskas. Ook hiermee moet in deze hopelijk REALISTISCHE en PRAGMATISCHE discussie rekening worden gehouden. Ik zelf kan helaas niet aangeven hoeveel geld er dan zou terugvloeien. Wellicht dat andere Nederlanders hier een schatting van kunnen geven.

Al met al lijkt mij deze discussie een mooi begin voor een nieuw realistisch en pragmatisch kabinet met Geert Wilders als premier. Laat deze discussie alleen geen politiek middel zijn door er alleen op de negatieve (al zijn dat er naar mijn mening zeer veel) aspecten te wijzen. Dan doet de PVV namelijk precies hetzelfde als D66, CDA, en PvdA. Ze kaart dan alleen een gedeelte van de waarheid aan en vroeg of laat zal dat haar kop gaan kosten.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Omhoog
  Print  
« vorige volgende »
 
Ga naar:  
Watkostmassaimmigratie.nl is niet gelieerd aan Geert Wilders en/of de PVV.
Watkostmassaimmigratie.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze site hebben geplaatst.
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Theme By Alee