Wat kost massa-immigratie?
Welkom, gast 15-04-2024, 10:49:27 *
Login of registreer.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 7   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Stelling 1: Een discussie over de kosten van massa-immigratie is ondoenlijk  (gelezen 137486 keer)
jan laken
Gast
« Antwoord #15 Gepost op: 5-10-2009, 08:41:48 »

de massa-immigratie kost veel,heel veel geld.waar ook eens de aandacht naar uit moet gaan is de kinderbijslag voor kinderen die niet bestaan.in de jaren 80 was het helemaal bingo .ik zat toen in het illegale gokcircuit(wat gedoogd werd tot de casino s kwamen) en daar werd baccarat gespeeld.iedere 3 maanden een vol huis met spelers en vroeg me af hoe dat kwam.bij  navraag van een goede turkse vriend bekende hij dat iedere 3 maanden de kinderbijslag binnenkwam en tevens van kinderen die niet bestonden.en dat was begin 1980.  er is weinig veranderd en kost miljoenen op jaarbasis   dat hier in die tussentijd nog geen maatregelen genomen zijn verbaast me nog steeds
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
aadd
Gast
« Antwoord #16 Gepost op: 5-10-2009, 08:43:11 »

Zolang de regering de massa immigratie rechtvaardigt als wapen tegen de vergrijzing en alle cijfers (en ervaringen van mensen in prachtwijken) uitwijzen, dat de immigratie alleen maar bakken met geld kost, zolang moet deze discussie gevoerd worden. Totdat duidelijkheid is ontstaan en beproefd zodat we op werkelijke feiten maatregelen kunnen nemen tegen de kosten van de vergrijzing , tegen de kosten van de massa immigratie.
Of deze kosten duidelijk gemaakt kunnen worden zal niet mee vallen, ik vrees dat alle subsidies van alle multikulstichtingen heel erg versleuteld zijn.
Laten we intussen beginnen met alle fraude van uitkeringen  en toeslagen aan te pakken en terug te vorderen; dat levert dan ook harde cijfers op.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Frank Brugman
Gast
« Antwoord #17 Gepost op: 5-10-2009, 08:48:04 »

De hele opzet van deze site is zeer discutable. Hitler begon met ook met subtiel de mensenmassa te bewerken. Mensen: Kijk uit voor de onheuse bijbedoelingen van Geert Wilders!  Boos
Voor je het weet zit je in een tendensieuze discussie die niet gevoerd moeten worden.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Elroy
Newbie
*
Offline Offline

Berichten: 1


Bekijk profiel
« Antwoord #18 Gepost op: 5-10-2009, 08:53:25 »

Hallo allemaal,
Naar verluidt zijn er landen die een stuk strenger zijn. Neem daar voorbeeld aan.

Zoals de voorwaarden - startkapitaal
                              - politiek kennen
                              - Godsdienst kennen
                              - werk hebben
                              - taal spreken


vr gr
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Ant!pilder
Newbie
*
Offline Offline

Berichten: 3


Bekijk profiel
« Antwoord #19 Gepost op: 5-10-2009, 09:04:41 »

Hallo allemaal,
Naar verluidt zijn er landen die een stuk strenger zijn. Neem daar voorbeeld aan.

Zoals de voorwaarden - startkapitaal
                              - politiek kennen
                              - Godsdienst kennen
                              - werk hebben
                              - taal spreken


vr gr

jah dus  als zij voor de trein springen moet wij ook maar mee, En jah hitler begon ook subtiel maar denk niet wilders slim genoeg iset zo ver te speeln en zn plekje te behouden. Blijft namelijk altijd koud alleen boven aan de top, maar jah denk veel mensen wel wat kunnen lren van de film " die welle" . Mocht je overtuigt zijn dat een 2de hitler onmogeijk is.

En jah wij nederlanders doen niks liever dan onbenullig over geld prate, maar simpe lgezegt een altijd meer maatschappij waar wij inleven kl apt vanzelf kapot. al is et door te weinig mensen di kunnen werken, te veel grijze mensen te veel gehandicapte mesnen, te veel zwervers te veel kunstenaars, te veel zwart werkers, te veel illigale kwekers. We moeten gaan kijekn hoe we dingen goedkoper kunnen maken en beter, in plaats van et zelfde prodruct omd e3 maanden voor het zelfde lompe dure bedrag te koop utbrengen met maar paar kleinen veranderingen. 

weg werp cultuur consumptie maatschappij, en et altijd meer econmshe groei meer dit moeten we mee stoppen we moeten leren met minder te doen.

en jahdie allochtonene niks nie terug sturen sociale dienst plicht opstellen oke je wil hier wonen nou dan mag je eers 2 a 3 jaar in de zorg werken bij ons leer je de taal. de cultuur ect. en weg vergrijzing, mochten allochtonen niet voldoende zijn hebben we meer dan zat jogneern die alte graag op hun luie reet zitten die ook terug et gereel in geschopt moeten worden.

Het is makkelijk hoe ons wildersje et doet gewoon zn dikke pap vinger opsteken en zeggen zij hebben et gedaan
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Teun
Gast
« Antwoord #20 Gepost op: 5-10-2009, 09:06:18 »

Kijk eens naar de VUT,
naar de verslechterde zorg voor ouderen.
Kijk naar je AOW.
Kijk nu eens naar alles waar de overheid zich mee bemoeid. Het wordt kapot gemaakt.

Kijk eens naar de economie de afgelopen 10 jaar.

Kijk dan eens naar het groeiende instituut dat Overheid heet. Daar kan behoorlijk bezuinigd worden. Zo'n klein land heeft zo'n groot regeringsapparaat helemaal niet nodig.

Halveer de overheid, en onze welvaart neemt weer toe.
Gebruikt ons belastinggeld, waarvoor het bedoeld is, en we hoeven ons om onze AOW geen zorgen meer te maken. Niet om ambtenaren van te betalen.

Er zou in de grondwet vastgelegd moeten worden dat belastinggelden, die de Nederlander betaald, voor geen ander doel gebruikt mag worden, als waarvoor deze afgedragen zijn. De afgedragen BTW door bedrijven, moet gebruikt worden om de bedrijven te ondersteunen (verbetering infrastructuur).

massa-imigratie moet ook aan banden worden gelegd, als blijkt dat de welvaart hier niet op vooruit gaat. En kijk nu eens naar onze florerende welvaart. Ik heb jarenlang premie voor de VUT afgedragen. En het wordt je zonder vergoeding afgepakt. Waar is MIJN geld heen?
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Chris
Gast
« Antwoord #21 Gepost op: 5-10-2009, 09:21:25 »

Het is op zich een zinnige vraag om de effectiviteit van "inburgering" te toetsten. Het is goed om te weten hoeveel geld er in om gaat. Een goed voorbeeld is mijn eigen vriendin die vanuit het buitenland komt. Die nu een inburgering cursus volgt om zo geheel deel te nemen aan de samenleving en dus ook beter werk te vinden. Hoofdzakelijk bedoelt om de Nederlandse taal te leren (immers omdat ze al zeer veel weet over de samenleving). Naar mijn weten valt dit relatief mee omdat ze als het waren een "stage" plek krijgt in combinatie met een uitkering (absoluut geen vetpot). Ze verdient als het ware geen geld maar moet dan al werkend de taal leren in combinatie met taallessen(inburgering).
Het voordeel is dat ze zelf 3 academische opleidingen in haar eigen land heeft gevolgd en later een beter baan kan vinden. Voor deze inburgering cursus had ze moeite een goeie baan te vinden omdat voordat de sollicitaties überhaupt plaats vind al afgewezen wordt omdat ze de Nederlandse taal niet goed bezit. Terwijl ze naar mijn weten genoeg basis kennis heeft voor de betreffende functies.

Ik herinner me ook andere situaties waar bijvoorbeeld een hoog opgeleide advocaat zijn land ontvlucht is en vervolgens in Nederland alleen in de bouw aan de slag kon. Dit met zelfde reden omdat hij geen Nederlands kon. Dus voor mij staat het absoluut vast dat z'n cursus zeer nuttig is. Naar mijn weten zou dit ook verplicht moeten als mensen langer dan x maanden/jaren in Nederland blijft. De kosten zouden gedeeld/gesubsidieerd kunnen worden zodat het voor beide partijen voordelig is. Onze samenleving heeft er immers voordeel aan als mensen hun kans vergroten in de samenleving(dus ook minder uitkering nodig omdat ze werkloos raken).

Maar er zijn enorm veel verschillende immigranten. Als Geert Wilders alle immigranten zo over een kam strijkt lijkt met deze actie dan lijkt mij dit oneerlijk en onrechtvaardig. Of hij nu een punt heeft of niet. Ik zie best goede dingen om zulke onderwerpen scherp te discussiëren maar naar mijn mening slaat Geert Wilders met deze acties vaak de spijker naast de plank. Vraag me alleen af of deze open discussie forums wel zinnig zijn. Naar mijn ervaring over de gemiddelde "internetter" kraamt en zeiken ze alles af zonder enkele consequenties. Durf te wedden dat de meesten niet eens het lef hebben om hun onzin tegen de betreffende persoon in lijve te vertellen.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Ralf
Gast
« Antwoord #22 Gepost op: 5-10-2009, 09:50:31 »

Nederland gaat weer geld uittrekken voor vluchtelingen, maar daarentegen worden gehandicapten gekort. Nederlandse gehandicapte kinderen onder andere. Buiten dit zitten er 1000-den mensen in NL die graag willen werken, maar niet kunnen omdat daar de plek niet voor is en het moeten doen met 800 euro per maand. Ik zit zelf gelukkig niet in die situatie, maar eigen volk eerst helpen en dan wereldwijd gaan kijken. We leven in een wereldeconomie daar kunnen we niet omheen, maar landen moeten een groot deel eigen vernatwoordelijkheid dragen en ook het niet hoeven vluchten van landgenoten. En als het dan toch van zo'n toegevoegde warde is geweest, wat levert het dan eigenlijk op? Dat is een standaard vraag die in elke organisatie gesteld wordt (wat kost deze investering is dit wel efficient) en zo werkt dat ook in een land maar dan opo macro economisch gebied.

Dus Partij van de Aantallen: WAT LEVERT MASSA-IMMIGRATIE IN NEDERLAND NU EIGENLIJK OP?Verbaasd??
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Ko Ruis
Gast
« Antwoord #23 Gepost op: 5-10-2009, 10:01:45 »

Het is helemaal niet ondoelijk,misschien wel voor dit kabinet.Dit item is reeds 'n paar jaar geleden onderzocht,toen al waren de kosten baten in 't nadeel van de immigratie.
Dit is het beste idee van 't jaar 2009.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Chris
Gast
« Antwoord #24 Gepost op: 5-10-2009, 10:13:57 »

Het is helemaal niet ondoelijk,misschien wel voor dit kabinet.Dit item is reeds 'n paar jaar geleden onderzocht,toen al waren de kosten baten in 't nadeel van de immigratie.
Dit is het beste idee van 't jaar 2009.

Tja wat leveren oudere gepensioneerde mensen nu eigenlijk allemaal op? Hoop ziekte kosten, zorg, tijd, aandacht, extra woonvoorzieningen. Misschien moeten we die ook even allemaal een prijskaartje geven en dan ook gelijk maar even doen voor alle gehandicapten in ons land. Zijn we dan klaar dan doen we het zelfde met alle andere burgers en weten we precies wat we aan ze hebben. En voor je het weet leven we in een kapitalistisch landje waar alles in geld wordt uitgedrukt.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Tim
Gast
« Antwoord #25 Gepost op: 5-10-2009, 10:18:47 »

Een erg goede actie van de PVV weer om deze site te starten.
Even wat punten op een rij;
PVV durft te zeggen wat wij denken
Komen steeds met dingen die wij graag willen maar het kabinet niet
[/list] Mijn stem is al vergeven aan PVV

Tuurlijk willen en blijven wij Nederlanders helpen aan mensen die het echt nodig hebben
want dat zou ik ook fijn vinden, maar ergens naar toe emigreren en profiteren van het desbetreffende land
is er voor mij niet meer bij, buitenlandse uitkering van Marokkanen bv die geld sturen naar familie
moet gelijk stop gezet worden ( zoniet uitzetting), buitenlanders die naar ned willen komen, geen probleem maar heb je werk, geld en een onderkomen heb je dit niet en spreek je de taal niet dan weggaan.

Hard reageren zoals de regering altijd doet voor mensen die wel willen maar mensen die rot zijn, zijn ze zacht tegen
en dat moet nou juist andersom Huilen
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
johan
Gast
« Antwoord #26 Gepost op: 5-10-2009, 10:25:08 »

ja ik vind dat er een onderzoek moet komen naar die kosten, de regering weet ook precies wat ik kost als nederlander hebben ze ook berekend denk ik.
En buiten de normale kosten denk eens aan de kinderbijslag fraude ,uitkeringsfraude,kinderopvang fraude e.d dagelijks te lezen op het nieuws.
in de flat waar ik woon is denk ik 70 % allochtoon en waarvan ook de meeste niet werken en moeten leven van uitkeringen en soms meerdere uitkeringen per gezin denk ik. want jongens tussen de 16 en 25 -30 jaar hangen maar in winkelstraten en winkelcentrums rond en doen maar niets.
mijn buurvrouw is een 1 ouder gezin en moet beslist werken en ziet daarbij haar dochter nauwelijks terwijl hier de allochtone moeders hun kinderen wel naar school kunnen brengen en ophalen die hoeven blijkbaar niet verplicht te werken.
 ik weet er zijn ook wel autochtonen die niet deugen maar het betreft hier de immigratie.
En zo kan ik nog wel even doorgaan.
En ik ben ook nog geen Wilders stemmer van  mij mag ook het CDA dit onderzoeken dan zullen ze gelijk met hun neus op de feiten gedrukt worden en schrikken van de uitkomst geloof me !!!
Het moet gewoon gebeuren punt uit !!!!
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Chris
Gast
« Antwoord #27 Gepost op: 5-10-2009, 10:26:37 »

"Een erg goede actie van de PVV weer om deze site te starten.
Even wat punten op een rij;
PVV durft te zeggen wat wij denken
Komen steeds met dingen die wij graag willen maar het kabinet niet
"

Als ze zoveel durven waarom zijn ze niet bereid om een website te lanceren en ook zelf deel te nemen in deze discussies? Ik vermoed gewoon dat dit weer de zoveelste publiciteit stunt is.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Enrique
Gast
« Antwoord #28 Gepost op: 5-10-2009, 10:33:41 »

Er blijven toch veel mensen die niet kunnen lezen in Nederland. Dat zie je hier weer eens. Onder aan deze pagina staat duidelijk dat de PVV niets met deze site te maken heeft. Maar niemand die eerst leest en dan gaat spuien. En moet je dat taalgebruik hier zien, iedereen schijnt wel een nieuwe inburgeringscursus nodig te hebben. Ik heb nog nooit zoveel taalfouten bij elkaar gezien.
Voor diegene die niet verder gekeken hebben dan hun neus lang is, onder aan deze pagina staat de volgende tekst: Watkostmassaimmigratie.nl is niet gelieerd aan Geert Wilders, de PVV of enige andere politieke partij of groepering.
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
henkie
Gast
« Antwoord #29 Gepost op: 5-10-2009, 10:37:10 »

natuurlijk is dit te berekenen, als er 22 onderzoekcommissies worden aangesteld door dit kabinet dan kan er nog wel één bij die dit fenomeent gaat onderzoeken.
Neem willekeurig 2500 emigranten gezinnen en bereken wat ze kosten en vermenigvuldig dit met het aantal gezinnen en je komt uit op een leuk gemiddelde denk ik.
Verder, PVV ga door met de aanklacht tegen vd Laan en laat deze softie zien dat er niet met een partij gespot kan worden.
ik dacht nog altijd dat Nederland een democratisch land was en dat er vrijheid van meningsuiting was en dus dient het kabinet onder aanvoering van dictator Balkenellende, vragen te beantwoorden die uit naam van kiezers worden gesteld.
Liever vandaag nog verkiezingen dan morgen!!!
Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 7   Omhoog
  Print  
« vorige volgende »
 
Ga naar:  
Watkostmassaimmigratie.nl is niet gelieerd aan Geert Wilders en/of de PVV.
Watkostmassaimmigratie.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze site hebben geplaatst.
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Theme By Alee