Wat kost massa-immigratie?
Welkom, gast 4-08-2020, 05:02:41 *
Login of registreer.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 
  Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Wat kost massa-immigratie? / Stellingen / Re:Stelling 1: Een discussie over de kosten van massa-immigratie is ondoenlijk Gepost op: 14-02-2010, 16:06:42

Astagfiroeallah

Je bedoelt 'Astaghfiro Allah', 'Ik vraag Allah om vergeving'? (Heb ik even opgezocht, maar misschien wordt dat elders anders geschreven).

Lijkt me prima, maar wat heeft dat met de stelling te maken?
2  Wat kost massa-immigratie? / Stellingen / Re:Stelling 1: Een discussie over de kosten van massa-immigratie is ondoenlijk Gepost op: 22-11-2009, 14:13:02
Ik ben een voorstander van de stelling - dat alle in Nederland wonenden , werkenden en uitkeringsgerechtigden, dezelfde rechten en plichten hebben.

Daar ben ik het mee eens.
(Wie niet zou ik zeggen...)

Ik ben een tegenstander van de stelling dat de hogere en lagere overheden door gebrek aan kennis, verantwoording en inzicht,en angst, het grote conflictprobleem tussen koersloze en agressieve vooral islamitiese immigranten de aanpak van dit probleem steeds maar voor zich uitschuiven met pappen en nathouden.

Je bedoelt dat je vindt dat de hogere en lagere overheden door gebrek aan kennis, verantwoording, inzicht en angst, het grote conflictprobleem tussen koersloze en agressieve vooral islamitische immigranten de aanpak van dit probleem steeds maar voor zich uitschuiven met pappen en nathouden? En dat je dus juist voorstander bent van de stelling op die manier verwoordt?

Ook daar kan ik het niet mee oneens zijn. Hoewel dat waarschijnlijk niet voor iedereen werkend bij de overheid zal gelden. Je hebt altijd uitzonderingen.
Wilders probeert zich ook zo als uitzondering te profileren, maar hij schiet wat erg door.
3  Wat kost massa-immigratie? / Algemene opmerkingen / Re:auto inbraken Gepost op: 7-11-2009, 16:16:21
Dus dat kost mij weer een paar honderd euro die ik nie heb dus tellen we die ook weer even bij de massa immigratie..

Heel vervelend natuurlijk wat er met je auto is gebeurt Robbe, maar ik zie geen direct verband met massa-immigratie.
Is dit niet gewoon algemene criminaliteit die net zo goed bij allochtonen voorkomt?
Waarom zou dit specifiek iets zijn wat allochtonen doen? (Afgezien van dat er bij jou in de buurt wellicht voornamelijk allochtone criminelen rondhangen).
Autoinbraken in het algemeen moeten bestreden worden. Dat betreft zowel allochtone als autochtone daders, en de kosten daarvan kunnen dus niet aan massa-immigratie worden toegerekend.
4  Wat kost massa-immigratie? / Stellingen / Re:Stelling 2: Massa-immigratie levert ook wat op Gepost op: 18-10-2009, 19:08:38
grote mond, kennen amper nederlands of helemaal niet.

Ik ken immigranten met een grote mond die goed Nederlands spreken, en ik weet dat er immigranten zijn die amper of geen Nederlands spreken.
Maar de combinatie van die 2 (grote mond en amper Nederlands spreken) ken ik niet...
5  Wat kost massa-immigratie? / Stellingen / Re:Stelling 2: Massa-immigratie levert ook wat op Gepost op: 11-10-2009, 13:35:08
Massa betekend teveel. Teveel van iets is nooit goed.

Ok, massa-immigaratie is misschien teveel, maar kleinschalige immigratie?
Een verzameling kleine groepjes van allemaal andere culturen, lijkt mij een verrijking van de Nederlandse cultuur.
Ik vind dat meestal wel gezellig, met allemaal van die onbekende lekkere buitenlandse hapjes enzo Lachebek
6  Wat kost massa-immigratie? / Algemene opmerkingen / Re:De massa-immigratie is een verrijking van en voor Nederland. Hoezo ????? Gepost op: 11-10-2009, 13:32:40
Zij die dit naar voren brengen komen in voorbeelden niet veel verder
dan de uitbreiding van de eetcultuur en dat soort zaken.

Is de uitbreiding van de eetcultuur dan niet al voldoende verrijking?
7  Wat kost massa-immigratie? / Stellingen / Re:Stelling 1: Een discussie over de kosten van massa-immigratie is ondoenlijk Gepost op: 30-09-2009, 17:15:29
Ik denk dat het moeilijk is onderscheid te maken tussen welke kosten met massa-immigratie te maken hebben en welke niet.

Neem bijvoorbeeld een willekeurige cursus Nederlands (niet door de overheid georganiseerd, maar wel gedeeltelijk gesubsidieerd).
Stel, een immigrant besluit uit eigen beweging die cursus te volgen. Zijn die kosten dan kosten van massa-immigratie? Waarschijnlijk het subsidie-gedeelte wel.
Maar ook bij een Duitse immigrant die de cursus volgt? Er is geen massa Duitsers in ons land komen wonen.
En een student Nederlands uit Moskou, die alleen voor de cursus Nederlands even naar Nederland komt, en daarna weer terug gaat naar Rusland? Dat is helemaal geen immigratie, maar ik denk dat het moeilijk wordt de subsidie op te delen in een deel dat wel en een deel dat niet wordt gebruikt voor immigranten.
Pagina's: [1]Watkostmassaimmigratie.nl is niet gelieerd aan Geert Wilders en/of de PVV.
Watkostmassaimmigratie.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze site hebben geplaatst.
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Theme By Alee