Wat kost massa-immigratie?

Wat kost massa-immigratie? => Stellingen => Topic gestart door: Webmaster op 11-04-2010, 01:04:46Titel: Stelling 3: Geert Wilders wil te snel resultaat
Bericht door: Webmaster op 11-04-2010, 01:04:46
Geert Wilders heeft incomplete cijfers over de kosten van niet-westerse allochtonen naar buiten gebracht. Dat zegt directeur Leo van der Geest van onderzoeksinstituut Nyfer op nrc.nl.

In opdracht van de PVV doet Nyfer een onderzoek dat over een maand gereed is. Hij zegt het „jammer” te vinden dat Wilders, via De Telegraaf, een schatting bekend heeft gemaakt. „Zo werkt dat kennelijk”.

Geert Wilders zegt op basis van de voorlopige resultaten dat de toestroom van niet-westerse allochtonen jaarlijks de samenleving tussen de zes en tien miljard euro kost. Op Radio 1 zei hij dat in het onderzoek ook de opbrengsten zijn meegenomen. Ook bijvoorbeeld het feit dat allochtonen relatief minder gebruik maken van studiefinanciering zou in het onderzoek verdisconteerd zijn. De Nyfer-directeur wil er niets over zeggen. „Wij willen eerst ons werk afmaken.”
(Bron: nrc.nl )


Het lijkt er dus op dat Wilders de resultaten niet wil afwachten en nu al met resultaten wil komen.
Daarom de volgende stelling:

Stelling 3: Geert Wilders wil te snel resultaat

Geef je mening!


Titel: Re:Stelling 3: Geert Wilders wil te snel resultaat
Bericht door: jasper op 17-05-2010, 14:50:37
Oneens met de stelling. Het gaat niet om de cijfers achter de komma. De conclusie is al helder. Het kost te veel